torsdag 28 februari 2013

Jaktryggsäck Hillman

Den klassiska jaktryggsäcken har vanligtvis ett stort fack och ett mindre, kanske termosöppning på sidan. På ryggsäcken sitter det ofta en liten klappstol. Dessa ryggsäckar är inte tysta eller bekväma att bära, bössan kan slå mot metallramen. När du sätter dig så gnisslar stolen till. Du hittar aldrig det du letar efter i det stora facket där allt ligger huller om buller. Nu har jag hittat ett passande alternativ! Lite oväntat från Bulgarien.





Säcken har en inbyggd stomme som gör den stabil att sitta på, även utan packning i säcken. Många smidiga fack att packa i, och det är nog betydligt lättare att hitta sin pannlampa i den här än i den klassiska ryggsäcken. Ryggen verkar även den klara sig från den värsta värmen, då den är rätt bra ventilerad. Säcken finns i två färger, grön eller en Realtree-liknande version i vad de kallar "Beyond Vision".

De som ha testat den verkar mycket nöjda. Vad jag hört har en stomme spruckit på en säck, men det tror jag var en +120 kg-kille.

Priset är ganska attraktivt, drygt 1300:-. Den som är intresserad gör nog det lättast för sig genom att gå med i samköpen på http://www.jaktsidan.se/ipb/topic/39404-antligen-nagon-som-aer-intresserad-av-samkoep/ eller http://forum.robsoft.nu/viewtopic.php?f=50&t=155325&p=1805452&hilit=hillman#p1805452

Läs mer på http://shop.hillman.bg/product/310/chairpack-30-oak.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar